How to bypass Respondus Lockdown browser?

User avatar
RoxannaC
Posts: 26
Joined: 27 Mar 2018, 03:10

Re: How to bypass Respondus Lockdown browser?

Post by RoxannaC » 13 Nov 2018, 15:30

I don't know if things might change if they want you to only use it for tests (I guess some cheating concerns could play here), but I am pretty sure forcing you to install software is kind of illegal. I am not suggesting to threaten to demand them,but maybe talk to someone on higher ranks about why it is unfair that they compel you to install anything. Some friends of mine did, and they had luck. i.e it seems illegal in most developed countries.

User avatar
charleyandy
Posts: 41
Joined: 26 Dec 2017, 14:55

Re: How to bypass Respondus Lockdown browser?

Post by charleyandy » 13 Nov 2018, 15:32

Honestly, I wouldn't run it on my own box. Consider looking on craigslist/offerup for a $50 laptop. Dedicate it to that box, and when you're done with it, power it off. Really though, I wouldn't run it on any personal device.

I remember another post recently that said there's required a working mic/cam. Does yours require it? You said you can't tape over yours, but I'm not sure if that's because of personal reasons or otherwise.

User avatar
fairytale
Posts: 51
Joined: 22 Feb 2018, 17:27

Re: How to bypass Respondus Lockdown browser?

Post by fairytale » 28 Nov 2018, 15:29

It is ideal to also note that if you run any Linux distro natively as a dual boot, it is technically impossible to run windows executable files on linux. You might have to either install a virtual box instance of windows operating system on your host Linux OS or simply ensure you have matching OS before attempting any run.

User avatar
Testedok
Posts: 23
Joined: 08 May 2018, 10:39
Gender:

Re: How to bypass Respondus Lockdown browser?

Post by Testedok » 29 Jan 2019, 10:29

Amazingly, it's 2019 and these bypasses still work! I'll be graduating college this year and will still find these info from here handy. Kudos!!

KevinsHart
Posts: 1
Joined: 19 Feb 2019, 08:02

Re: How to bypass a Respondus Lockdown browser?

Post by KevinsHart » 19 Feb 2019, 08:07

Boss larry wrote:
02 Sep 2018, 17:42
"Hey there, can you please PM me on the instructions on bypassing the Respondus Lockdown on Mac please?"
[/quote]

HEY CAN YOU ALSO SEND ME THE INSTRUCTIONS FOR A MAC
I sent you my latest working method which is tweaking some of what I mentioned earlier a little more. Let me know if it works. If you follow most of the tricks mentioned previously on this thread you shouldn't have any problem
[/quote]

فيصلالهويملي
Posts: 1
Joined: 20 Feb 2019, 16:08

Re: How to bypass Respondus Lockdown browser?

Post by فيصلالهويملي » 20 Feb 2019, 16:24

Hi i need you'r help :(
when i take exams in LockDown Browser the wbesit is close and any window in back
i was the way click alt left and click tap right and tap but in exams it close the window
please help my.
Testedok liked this

JohnnyThebest11
Posts: 1
Joined: 26 Feb 2019, 11:07

Re: How to bypass Respondus Lockdown browser?

Post by JohnnyThebest11 » 26 Feb 2019, 11:09

Testedok wrote:
29 Jan 2019, 10:29
Amazingly, it's 2019 and these bypasses still work! I'll be graduating college this year and will still find these info from here handy. Kudos!!
Can I also get a PM on how to bypass it? Thank you!

d2rldb
Posts: 1
Joined: 02 Apr 2019, 22:33

Re: How to bypass Respondus Lockdown browser?

Post by d2rldb » 02 Apr 2019, 22:36

I am at my wits end guys, currently I have vmware workstation pro 15.0.0 build 10134415
windows 7 sp1 ultimate installed
and can't figure out how to get respondus running on it
can anyone help me out?

User avatar
charleyandy
Posts: 41
Joined: 26 Dec 2017, 14:55

Re: How to bypass Respondus Lockdown browser?

Post by charleyandy » 20 May 2019, 20:11

Thanks for this thread. Being the only active thread about bypassing the lockdown browser even in mid 2019, I felt a little bit skeptical in trying out the methods clearly stated in the previous posts... Suprisingly, it still works! Surpassing other forums. Thanks guys!!
Testedok liked this

Randy123
Posts: 1
Joined: 29 May 2019, 12:53

Re: How to bypass Respondus Lockdown browser?

Post by Randy123 » 29 May 2019, 12:56

How did you guys go about doing this? I tried it via windows 10 on vmware and using ollydbg but the code was different. At the end, it didn't work as it detected the VM. I'm running it of a host Mojave
Testedok liked this

Post Reply