Page 9 of 14

Re: How to bypass Respondus Lockdown browser?

Posted: November 13th, 2018, 3:30 pm
by RoxannaC
I don't know if things might change if they want you to only use it for tests (I guess some cheating concerns could play here), but I am pretty sure forcing you to install software is kind of illegal. I am not suggesting to threaten to demand them,but maybe talk to someone on higher ranks about why it is unfair that they compel you to install anything. Some friends of mine did, and they had luck. i.e it seems illegal in most developed countries.

Re: How to bypass Respondus Lockdown browser?

Posted: November 13th, 2018, 3:32 pm
by charleyandy
Honestly, I wouldn't run it on my own box. Consider looking on craigslist/offerup for a $50 laptop. Dedicate it to that box, and when you're done with it, power it off. Really though, I wouldn't run it on any personal device.

I remember another post recently that said there's required a working mic/cam. Does yours require it? You said you can't tape over yours, but I'm not sure if that's because of personal reasons or otherwise.

Re: How to bypass Respondus Lockdown browser?

Posted: November 28th, 2018, 3:29 pm
by fairytale
It is ideal to also note that if you run any Linux distro natively as a dual boot, it is technically impossible to run windows executable files on linux. You might have to either install a virtual box instance of windows operating system on your host Linux OS or simply ensure you have matching OS before attempting any run.

Re: How to bypass Respondus Lockdown browser?

Posted: January 29th, 2019, 10:29 am
by Testedok
Amazingly, it's 2019 and these bypasses still work! I'll be graduating college this year and will still find these info from here handy. Kudos!!

Re: How to bypass a Respondus Lockdown browser?

Posted: February 19th, 2019, 8:07 am
by KevinsHart
Boss larry wrote: September 2nd, 2018, 5:42 pm
"Hey there, can you please PM me on the instructions on bypassing the Respondus Lockdown on Mac please?"
[/quote]

HEY CAN YOU ALSO SEND ME THE INSTRUCTIONS FOR A MAC
I sent you my latest working method which is tweaking some of what I mentioned earlier a little more. Let me know if it works. If you follow most of the tricks mentioned previously on this thread you shouldn't have any problem
[/quote]

Re: How to bypass Respondus Lockdown browser?

Posted: February 20th, 2019, 4:24 pm
by فيصلالهويملي
Hi i need you'r help :(
when i take exams in LockDown Browser the wbesit is close and any window in back
i was the way click alt left and click tap right and tap but in exams it close the window
please help my.

Re: How to bypass Respondus Lockdown browser?

Posted: February 26th, 2019, 11:09 am
by JohnnyThebest11
Testedok wrote: January 29th, 2019, 10:29 am Amazingly, it's 2019 and these bypasses still work! I'll be graduating college this year and will still find these info from here handy. Kudos!!
Can I also get a PM on how to bypass it? Thank you!

Re: How to bypass Respondus Lockdown browser?

Posted: April 2nd, 2019, 10:36 pm
by d2rldb
I am at my wits end guys, currently I have vmware workstation pro 15.0.0 build 10134415
windows 7 sp1 ultimate installed
and can't figure out how to get respondus running on it
can anyone help me out?

Re: How to bypass Respondus Lockdown browser?

Posted: May 20th, 2019, 8:11 pm
by charleyandy
Thanks for this thread. Being the only active thread about bypassing the lockdown browser even in mid 2019, I felt a little bit skeptical in trying out the methods clearly stated in the previous posts... Suprisingly, it still works! Surpassing other forums. Thanks guys!!

Re: How to bypass Respondus Lockdown browser?

Posted: May 29th, 2019, 12:56 pm
by Randy123
How did you guys go about doing this? I tried it via windows 10 on vmware and using ollydbg but the code was different. At the end, it didn't work as it detected the VM. I'm running it of a host Mojave